Final ECT Forum Event in Cyprus – In the framework of BETES Project

🔉Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το ECT Forum στις 27 Αυγούστου, στο CYENS Centre of Excellence στη Λευκωσία που διοργάνωσε ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ECECT.eu🌐
Στην εκδήλωση συμμετείχαν άτομα από το χώρο της έρευνας και καινοτομίας τόσο από Ακαδημαϊκά ιδρύματα αλλά και τη βιομηχανία.
Η εκδήλωση περιλάμβανε παρουσιάσεις για έργο BETES (Bootcamps for Emerging Technologies and Essential Skills) – betesproject.eu που συγχρηματοδοτήθηκε από το ERASMUS+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Επίσης, περιλάμβανε θέματα όπως την Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence), Επαυξημένη και Εικονική Πραγματικότητα (AR/VR), Ρομποτική, Μικροηλεκτρονική, ΤΝ ηθική και πρακτικές εφαρμογές της από διάφορες εταιρείες.
Σημαντικό ήταν και το πάνελ συζήτησης που αφορούσε την Τεχνητή Νοημοσύνη, ευκαιρίες, προκλήσεις καθώς και θέματα ηθικής. 🤖
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές μας:
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δήμαρχο Λευκωσίας, κ. Χαράλαμπο Προύντζο και στο κ. Χρήστο Χρίστου (Πρόεδρο, IET Cyprus Local Network) για τους θερμούς χαιρετισμούς και τα εναρκτήρια σχόλια που πρόσφεραν, καθώς και τον κ. Δημήτρη Σκουρίδη – Chief Scientist που παρευρέθηκε στην εκδήλωση!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ομιλητές και πανελίστες μας:
Κα. Φωτεινή Γεωργίου
Δρ. Σάββας Χατζηχριστοφή
Κα. Μόνικα Ιωαννίδου Πολεμίτη
Δρ. Φώτης Λιαροκάπης
Κ. Οδυσσέας Οικονομίδης
Δρ. Σύλια Χατζηχριστοδούλου
Δρ. Κωνσταντίνος Δοβρόλης
Κ. Γιώργος Γεωργίου
Κ. Γιώργος Μελλίλος
Κ. Ανδρέας Ανδρέου
Δρ. Μαρία Τερζή